07 april 2007

Några påskreflektioner

...så är då fotbollen igång på allvar, mitt Blåvitt fick en poäng borta Trelleborg, godkänt men inte mer. Tror dessvärre inte att IFK är så bra i år, men jag blir gärna överbevisad. Det extremt tidiga toppmötet mellan Elfsborg och Malmö FF slutade med delad poäng, inte helt oväntat.

...hockeyn är inte lika het för mig längre nu när Färjestad är utslaget, men 1-1 i finalserien bådar väl för en fortsatt spännande finalserie mellan Linköping och MoDo. Tror att Linköping drar längsta strået!

...Regina Spektor, "Samson" är en lysande låt!

...Lasse Lindhs sågning av Infinite Mass nya låt var väldigt rolig i "Flipp eller flopp" i "P3 Populär" i fredags. Hanna Fahl är förresten en jättebra programledare.

..."Så ska det låta" slut för säsongen, den bästa hittills!

...läste att Dames de Blanco - fruarna till män som har fängslats för sina åsikter på Kuba har skrivit ett brev till Sverige och tackar för det som bl a utrikesminister Carl Bildt har sagt och gjort i diskussionerna på sistone angående Kuba. Intressant.

...har nu på allvar börjat träningen inför Göteborgsvarvet den 12 maj. Första gången för mig, blir säkert en spännande upplevelse...

Ha en fortsatt Glad Påsk!

Inga kommentarer: