15 april 2007

Några korta söndagsfunderingar...

...visst, jag erkänner att jag hade fel, fel, fel angående hockeyn. Men jag säger grattis till MoDo, stark insats!

...Metros krönikör Boris Benulic anser inte att Al Gore är helt trovärdig i klimatfrågan, Boris skrev följande; "Al Gore bidrog till att Kyotoavtalet blev en utvattnad deklaration och han gjorde inget för att få senaten att anta den." Min åsikt; visst, så kan man å ena sidan resonera, men å andra sidan är det aldrig för sent att ändra sig, speciellt inte i en så här viktig och stor fråga! Om Mr Gore kan bidra till att fler vaknar upp angående klimatfrågan så är det väl bra, eller hur?

...nästa säsong ska hockeyguldet hem ...till Karlstad då alltså!

...var på skivmässa i Lund igår och hittade bl a "Artist's Choice: Emmylou Harris - Music That Matters To Her". Hon har mycket bra musiksmak, Emmylou!

...såg "Deja Vu" (med bl a Denzel Washington) igår, har inte sett den tidigare. Rätt märklig film, ganska spännande dock...

...ikväll börjar TV4 sända Wallanderfilmerna med Krister Henriksson som Kurt Wallander. Har sett de flesta av dem och tycker att de är klart bättre än dem med Rolf Lassgård i rollen som Ystadspolisen Wallander. Dessutom gör Johanna Sällström en fullständigt briljant insats som dottern Linda, kan fortfarande inte riktigt inse att Johanna inte finns bland oss längre. Det är så bedrövligt, så sorgligt ...we miss you so much, Johanna! Regina Lund skriver i söndagens Expressen så personligt och fint om Johanna.

Inga kommentarer: