31 mars 2007

Några funderingar...

...Färjestad ute ur SM-slutspelet efter 1 - 4 i matcher mot Linköping. Bedrövligt av FBK i mina ögon, spelare som Rhodin, Jönsson, Nordström, Mathias Johansson och Jesper Mattsson var helt under isen (om uttrycket tillåts!). Årets backbestånd har inte hållit måttet, ganska lätta att stressa, vilket Linköping hade insett. Antar att det blir lite städning i truppen inför nästa säsong. Loob, det är dags att påbörja föryngringen på allvar för att få in lite nytt och hungrigt blod i Karlstads stolthet. Som FBK-fan ser jag fram emot en bättre säsong 2007 - 2008, guldet ska hem!!

...Malmö Redhawks håller på att missa Elitserien, på rent slarv och dålig inställning enligt min mening. Under all kritik! Som boende i Skåne så hade jag hoppats på att kunna se Elitseriehockey i Malmö nästa säsong, men det ser inte ut så nu...

...guld till Therese Alshammar idag, grymt kul. Stort grattis, Tessan!

...tänkte egentligen inte skriva något om fotbollslandslaget men vad f-n sysslade de med i onsdags?! Pinsamt dåligt! Dags att tänka om Lagerbäck, eller kanske Lagrell...

...Annika Sörenstams inledning av Majorsäsongen har varit långt ifrån bra, med "Annika-mått" mätt. Långt efter täten efter två varv av Nabisco, kan inte låta bli att fundera på vad problemet är.

...grattis alla som var på Debaser i Stockholm och upplevde Bob Dylan i veckan! Lär ha varit mycket bra.

...Anders Jansson och Johan Wester sätter upp ny föreställning i Lund, "500". Kul! Jag har redan biljett :-)

...Al Gore på snabb Sverigevisit ...och väldigt populär. Om ni inte har sett hans "An Unconvenient Truth", gör det! Mycket tankeväckande och bra. Fundering; kommer Mr Gore att ställa upp som presidentkandidat?

...Svensk Handel har gjort upp om nytt löneavtal, men Svenskt Näringsliv är inte glada. Ni kanske borde ha pratat er samman tidigare?!

...våren fortsätter i Skåne, vi har haft strålande sol och 15 - 16 plusgrader i en vecka snart ...och det är ännu inte april. Fantastiskt!

Inga kommentarer: